Dönüş çilesi. Trafik yoğunluğu 40 kilometreyi aştı

Pazartesi günü milyonlarca öğrencinin ders başı yapacak olması ve kamu kurumlarında mesainin başlayacak olması nedeniyle vatandaşlar dönüş yoluna geçti.

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında bulunan “kilit kavşak” Kırıkkale’de öğle saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu gece yarısına kadar devam etti.

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinden Ankara’nın Elmadağ ilçesine kadar uzanan yaklaşık 40 kilometrelik kara yolunda trafik yoğunluğu her geçen saat arttı.

Kırıkkale-Ankara D200 karayolu ile Kırıkkale-Kayseri D765 karayolunun kesiştiği noktada trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Araçların tampon tampona ilerlediği güzergahlarda uzun kuyruklar oluşurken, yoğunluk havadan da görüntülendi.

Polis ve jandarma ekipleri şehirler arası kara yollarında denetimlerini artırdı. Sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi için ekiplerin sahadaki çalışmaları sürüyor.

Araç trafiğinin pazar günü artarak devam etmesi bekleniyor.
-
Bahar sadece takvimde geldi: Meteoroloji uyarıları peş peşe dizdi
-
AKP’li Başkan şikayet edince CHP’li Büyükşehir Belediyesi için soruşturma izni istendi
-
‘AKP’nin yeni özelleştirme planını’ açıkladı: 5 otoyol şirketlere 542 milyar lira kazandıracak
-
Savcı rüşvet teklifini gizli kameraya kaydetti
-
Kolunu taş kırma makinesine kaptıran işçi hayatını kaybetti
-
Netanyahu’nun yolsuzluk davasına “savaş” ertelemesi
