Olaylı derbiyi Olympiakos kazandı: Panathinaikos’u yıktı
Yunanistan Basketbol Ligi’nin 23. haftasında Olympiakos, konuk olduğu Panathinaikos’u 101-94 yendi.
Atina’nın Telekom Center Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Olympiakos, 30-21 ve ilk yarıyı da 60-44 önde tamamladı.
Maçın 3. çeyreğini de 80-74 önde geçen konuk ekip, karşılaşmayı da 101-94 kazandı.
Olympiakos’ta Tyler Dorsey, 18 sayıyla takımının en skoreri olurken Donta Hall 13 ve Giannoulis Larentzakis 12 sayı kaydetti.
MAÇIN EN SKORERİ CEDİ OSMAN
Panathinaikos’ta milli oyuncu Cedi Osman 19 sayı ve 6 ribauntla maçın en skorer ismi oldu. T. J. Shorts 18 ve Kendrick Nunn ise 17 sayıyla maçı tamamladı.
Bu sonuçla, namağlup Olympiakos, ligdeki 21. galibiyetini alarak liderliğini korudu.
Panathinaikos ise 5. mağlubiyetini yaşayarak ikinci sırada kaldı.
DERBİ GERGİN GEÇTİ
Gergin geçen karşılaşmada Panathinaikos’un ABD’li oyun kurucusu Kendrick Nunn ile Olympiakoslu basketbolcu Tyler Dorsey arasındaki gerginlik, diğer oyuncuların katılması nedeniyle büyüdü. Oyuncular arasında yaşanan arbedede Dorsey’in forması yırtıldı. Gerginlik sonrası Nunn ve Dorsey, diskalifiye edildi.
Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman ise Cedi Osman’a yapılan müdahalenin faul olduğu gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu. İtirazlarına devam eden Ergin Ataman’a sahaya girmesi nedeniyle teknik faul verildi. (AA)
-
A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın kadrosu belli oldu
-
Acun Ilıcalı’nın Hull City’sini 424 gün sonra yıkan olay
-
Adana’da sel felaketi: 1 kişi kayboldu
-
Ugandalı deli general kontrolden çıktı. Beş Türk kadınla evlilik hayaline kapıldı
-
Beşiktaş’ta operasyon başladı: Hedef orta saha
-
Galatasaray’dan Bernardo Silva için dev teklif
